Конфіденційність

  1. Інтернет-магазин lyba.gifts (надалі – Інтернет-магазин), з метою захисту прав користувачів та оглядачів мережі Інтернет, їх персональних даних, керуючись Законом України «Про захист персональних даних», встановлює наступні правила конфіденційності, які діють виключно в межах Інтернет-магазину. 
  2. Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних Користувача. 
  3. Інтернет-магазин вправі змінити умови Політики конфіденційності шляхом розміщення її нової редакції у відповідному розділі Інтернет-магазину.
  4. Оглядачем Інтернет-магазину є особа, яка здійснює поверхневий огляд Інтернет-магазину без замовлення будь-яких послуг чи товарів. Оглядач переглядає сторінки Інтернет-магазину виключно з метою ознайомлення, не повідомляючи про себе ніяких персональних даних. 
  5. Користувачем є особа, яка виявила твердий намір скористуватись послугами, що запропоновані на сторінках Інтернет-магазину. 
  6. Користувач, реалізуючи свій намір оплатити послуги, що запропоновані на сторінках Інтернет-магазину, надаючи свої персональні дані (прізвище та ім’я, номер телефону, адреса електронної пошти, адреса доставки), породжує правовідносини пов’язані із захистом і обробкою персональних даних, які спрямовані на захист основоположних прав і свобод людини і громадянина, зокрема права на невтручання в особисте життя, у зв’язку з обробкою персональних даних.
  7. Надання Користувачем персональних даних здійснюється з метою підтвердження замовлення, доставлення замовленого товару чи послуг, спілкування представника Інтернет-магазину з Користувачем, надсилання Користувачу рекламних повідомлень та інших дій на які буде окремо отримано згоду Користувача. 
  8. Персональні дані Користувача не передаються третім особам (окрім служб кур’єрської чи поштової доставки), використовуються виключно Інтернет-магазином і захищаються у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних».
  9. Персональні дані Користувача надаються через кошик магазину, а також при реєстрації Користувачем Особистого кабінету, формуючи при цьому логін та пароль доступу до Особистого кабінету. Відповідальність за збереження, розголошення чи втрату логіну та пароля до Особистого кабінету в повній мірі покладається на Користувача.
  10. Обов`язкові персональні дані надаються Користувачем під час реєстрації в інформаційно-телекомунікаційній системі Інтернет-магазинку та позначені спеціальним чином. Інша інформація надається Користувачем на його розсуд.
  11. Надання Користувачем своїх персональних даних через кошик Інтернет-магазину, а також при реєстрації Користувачем Особистого кабінету, означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.
  12. Інтернет-магазин забезпечує конфіденційність персональних даних не допускаючи їх поширення без згоди Користувача або наявності іншої законної підстави.
  13. Користувач має право припинити використання сайту Інтернет-магазину видаливши свій Особистий кабінет, що автоматично видаляє всі надані Користувачем персональні дані.
  14. Користувач самостійно несе відповідальність за достовірність та коректність персональних даних, які він надає Інтернет-магазину.
  15. Інтернет-магазин не несе жодної відповідальності за несанкціонований доступ третіх осіб до Особистого кабінету Користувача, якщо такий відбувся із використанням актуальних логіну та пароля Користувача. 
  16. Користувач зобов’язується використовувати складні паролі, які складаються з цифр та букв різного регістру. 
  17. Користувач має право, а в разі втрати чи розголошення – зобов’язаний, змінити пароль доступу до Особистого кабінету скориставшись відповідною функцією Інтернет-магазину.
  18. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, до моменту видалення Особистого кабінету.
  19. При втраті або розголошенні персональних даних Інтернет-магазин інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.
  20. Інтернет-магазин приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб, надає можливість Користувачу в будь-який момент змінити (оновити, доповнити, видалити) надану їм персональну інформацію або її частину.
  21. В разі виникнення випадків несанкціонованого використання персональних даних, Користувач зобов’язаний негайно повідомити службу підтримки користувачів Інтернет-магазину за електронною адресою tetyana.shepitko@gmail.com , та вжити заходів щодо зміни паролю доступу до Особистого кабінету.
  22. Завершення реєстрації Особистого кабінету чи формування замовлення через кошик Інтернет-магазину є беззаперечним фактом ознайомлення Користувача із даними правилами Політики конфіденційності.